GARDINMAGI: GÅ FOR TO SETT GARDINER TIL ETT VINDU

gardiner tips

Gardiner blir av mange valgt bort, og lameller har inntatt mange norske hjem. Det kan gi en mer innestengt følelse, da lameller ikke slipper inn lys på samme måte som gardiner kan. Har du en tynn gardin, kan du likevel trekke for og samtidig ha en døgnfølelse. Selv om én gardin er bra, kan du få et enda mer kledd rom ved å velge to!

GARDINER GJØR HELE ROMMET

Det som virkelig kan løfte et hjem, er dersom du velger å gå for to sett. Den beste kombinasjonen er tynne gardiner og dekor-gardiner. Helt innerst velger du en flortynn, nøytral gardin. Den siler inn lys, skaper en behagelig stemning og som du kan trekke for med når det er mørkt. Ytterst velger du en dekor-gardin. Fargen på denne kan være en farge som går igjen i for eksempel puter eller kunst.

Du kan også kombinere lange gardiner med en liftgardin. Det kan for eksempel være praktisk dersom du har en verandadør med et tilhørende stort vindu.

Gardiner i seg selv er altså bra å ha av flere grunner. Her oppsummert i fire punkter.

  • Solskjerming
  • Skjermer mot innsyn
  • Demper klang i rommet
  • Rommet ser mer kledd ut

LÆR MER OM INTERIØR

«Siste Finish» er et interiørkurs som vil hjelpe deg å navigere riktig i interiørjungelen, enten du trenger hjelp til å velge rett type gardin eller du er mer interessert i å finne ut hvordan du skal dekorere veggene dine.

Hvor skal en starte når en skal dekorere et hjem? Hva skal en tenke på når tepper til stue eller spisebord skal kjøpes? Dette og mere til vil du få lære av våre dyktige interiøreksperter fra Bonytt.

Nettkurset er videobasert, og du kan gjennomføre det i eget tempo, akkurat når det passer for deg!

Her kan du lese mer og bestille nettkurset «Siste Finish».

Hovedbilde: Lekker spiseplass med to sett gardiner. Foto: Pexels

Tekst: Ann-Mari Gregersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *